середу, 28 жовтня 2015 р.

19 вересня 2015 р. у крипті св. Юра прочани молилися у крипті Кир Андрея за благословення для прощу, а у соборі зустріли владику Кир Венекдикта який поблагословив їх усі добрі починання. 28 жовтня о 8.00 год. у Добромилі Божественною Літургією розпочали чотириденну прощу з нагоди 71 річниці від дня смерті Кир Андрея. 
З Добромиля прочани через с. Тарнаву, с. Пятницю, с. Рожеве через гору Радич (519 м) попрямували стежками по гірському хребту на с. Нижнє Вовче і на с. Конів (17 км). Четвірка прочан прочан п. Петро Горобець, Євген Беновський, Ігор Кропивка, Віталій Сенета долучилася п. Ольга Чамарник і Василь Смольницькийю Прочани покріпили сили у домі сім'ї Грубих Степана і Іванни, які уже другий рік гостять прочан. Сільський голова п. Громиш Роман заохотив прочан численніше завітати до с. Конів. З с. Конів вийшли на гору і попрямували до с. Букова, де є сиротинець в колишньому монастирі Василіян, тут у храмі св. Йосафата молились вервицю за успіх прощі. З с. Буково вирушили на с. Раково, а у с. Берестяни (батьківщина єп. Яна Снігурського з Перемишля), у храмі Успіння ПДМ мали духовну науку отця Андрія Меліша і молитву за прославу Кир Андрея та мир в Україні. На відпочинок прочан прийняла родина п. Ханас Оксани.  
Зранку 29 листопада після сніданку вирушили на с. Воля Баранецька, с. Баранівці, с. Кулиничі, де молилися у каплиці Андрея Боболі та через с. Острів пішли на с. Шептичі, де молитимуться з о. Юрієм УПЦ КП та зупиняться у нього на ночівлю. 
У пятницю 30 листопада прочани вирушать на м. Рудки, с. Градівка і далі на м. Городок, де і зупиняться на ночівлю а з Городка підуть у Львів щоб увечері 31 жовтня у крипті собору св. Юра віддати шану і подяку за дар життя Кир Андрея і приймуть участь у нічних чуваннях.

Хто бажає долучитися до прощі подяки за дар життя Кир Андрея телефонуйте  моб. 0973368888 п. Петро Горобець.

Немає коментарів:

Дописати коментар