пʼятницю, 6 січня 2017 р.

Різдво Христове нехай принесе радість і мир!

Нехай усі тривоги і випробування будуть нагодою до молитви, а ми з радістю готуймося зустріти Господа Бога який зволив стати Людиною і у Воплоченні примирив людство з Богом! Кріпості на дорозі миру і служіння ближнім! Зі Шастя прийміть привітання з Різвом! Святкуємо Святвечір у колі вояків миротворців, які як пастушки далеко від родин у полях вздовж Сіверського Донця навпроти Луганська, охороняють не лише ТЕЦ, але й усю Україну від посланців новітнього Ірода, зберігаючи мир у родинах цілої України! У прославі Господа Бога рожденного від Богородиці лучімося з ангелами і зігріваймо серце усіх людей які прагнуть миру з Богом і ближніми: «Слава у вишніх Богу, і на землі мир, у людях благовоління!» (Лк. 2, 14). 

Святвечір бійці зустріли з молитвою і з колядою приступили до Святвечора, кутю
Святвечір
приготували своїми силами а за домашні пироги подяка належить вірним с. Глинна Наварія. Різдвяну ніч під зорями проводять бійці на сторожі миру України ось уже третій рік і це Різдво зустріли вглядаючись пильно у напрямку Сходу очікуючи світла Вифлеємської зорі натомість у день Різдва під Щастям зі Сходу з Луганська прилетіли міни і кулеметні черги. Серед цих випробувань подивляю витривалість і кріпость бійців, з яких дехто у цей день Різвдазаносить до Господа Бога молитву уже три роки підряд . 

Літургія Різдва
Мир і радість почуття, які наповнюють серце воїнів в подяці Господу Богу за дар Воплочення. Молитву Літургії ми розділяємо з бійцями які щодня йдуть на жертву життя ради миру в Україні!
   
о. Полікарп, ЧСВВ


Немає коментарів:

Дописати коментар