суботу, 18 липня 2015 р.

Папа Франциск визнав героїзм чеснот Кир Андрея

16 липня 2015 р., Папа Франциск прийняв на приватній аудієнції кардинала Анджело Амато, СДБ, префекта Конгрегації в справах святих, під час якої авторизував Конгрегацію проголосити декрети визнання героїзму чеснот Слуг Божих, п
ершим у списку Кир Андрей Шептицький, ЧСВВ, Митрополит Львівський, та інших кандидатів до проголошення блаженними. Святійший Отець авторизуючи проголошення геройської практики чеснот офіційно визнає що Слуга Божий вірно наслідував приклад Христа вп
равляючись у християнських чеснотах у геройський спосіб.
Ствердження геройської практики чеснот – один з важливих етапів процесу прослави святим, після якого для беатифікації Слуги Божого потрібно підтвердження надзвичайного оздоровлення, отриманого вірними за заступництвом кандидата на прославу. 
Запрошуємо до молитви за заступництвом праведного Кир Андрея Шептицького.

Господи Боже, що все створив і в своєму Провидінні усім піклуєшся та все до благої цілі приводиш. Ти, Отче, бажаючи у своєму одвічному задумі спасти людину, що згрішила і втратила своє райське блаженство, послав свого  улюбленого Сина, Господа і Спаса нашого Ісуса Христа, щоб Він своїми безмірними страстями і животворчою смертю та славним Воскресінням звершив твій Отчий задум і після зшестя Святого Духа Утішителя зібрав покликаних в один люд – Церкву твою улюблену, отож і ми, діти цієї єдиної, святої, соборної і апостольської Церкви, скріпленої кров’ю синів і дочок також й нашого українського народу, Тебе, Отче небесний, за заступництвом твого праведного Кир Андрея Шептицького благаємо: скріпи нашу віру, надію й любов та дай кожному з нас мужність, сміливо та повсякчасно свідчити власним життям про Твою любов і спасіння, щоб за заступництвом Пресвятої Богородиці й усіх Святих українського народу ми осягнули вічне блаженство і прослявляли Тебе:
Отця безначального, Сина Твого Єдинородного і Духа Твого Святого нині і повсякчас і на віки віків,
Амінь! 


Свідчення і повідомлення про отримані ласки просимо надсилати Вашому єпископу та повідомляти Місію Постуялції святих.

За матеріалами http://uk.radiovaticana.va/news/2015/07/17/
http://press.vatican.va/content/salastampa/en/bollettino/pubblico/2015/07/17/0580/01253.html

Немає коментарів:

Дописати коментар