середу, 29 жовтня 2014 р.

Проща подяки за дар життя Кир Андрея Шептицького.


28 жовтня о 8.00 год. у Добромилі на Божественній Літургії о. Симеон Манько, ЧСВВ ігумен монастиря поблагословив  чотириденну прощу з нагоди ювілею 70 ліття від дня смерті Кир Андрея. Втретє з монастиря Василіян  у м. Добромиля до Львова вирушила проща подяки за дар життя. Прочани завітали до музейної келії Кир Андрея і розваживши слова заклику Пс. 115: "Не нам не нам Господи, а імені Твоєму святому належить слава" - почали свій шлях. 
З Добромиля вирушили на с. Тарнаву, с. Пятницю, с. Рожеве через гору Радич (519 м) попрямували стежками по гірському хребту на с. Нижнє Вовче і на с. Конів (17 км). До трійки прочан п. Петра Горобця, Василя Куницького, Євгена  Беновського долучилася п. Олесандра, покріпили сили у домі сім'ї Грубих Степана і Іванни, які уже другий рік гостять прочан. Сільський голова п. Громиш Роман заохотив прочан численніше завітати до с. Конів. За с. Конів вийшли на гору і попрямували до с. Букова де є сиротинець в колишньому монастирі Василіян, де у храмі св. Йосафата молились вервицю за успіх прощі.  З с. Буково вирушили на с. Раково, а у с. Берестяни (батьківщина єп. Яна Снігурського з Перемишля), у храмі Успіння ПДМ мали духовну науку отця Андрія Меліша і молитву за прославу Кир Андрея та мир в Україні. На відпочинок прочан прийняла родина п. Ханас Оксани.  
Зранку після сніданку вирушили на с. Воля Баранецька, с. Бараничі, с. Кулиничі, де молилися у каплиці Андрея Боболі та через с. Острів пішли на с. Хлопчиці де з о. Йосипом Бабієм молились та зупинилися у нього на ночівлю. У четвер прочани вирушать далі на Львів щоб увечері 31 жовтня у крипті собору св. Юра віддати шану і подяку за дар життя Кир Андрея і приймуть участь у нічних чуваннях.
Хто бажає долучитися до прощі подяки за дар життя Кир Андрея телефонуйте  моб. 0973368888 п. Петро Горобець.

Немає коментарів:

Дописати коментар