суботу, 10 січня 2015 р.

Коляда Нова радість для бійців АТО

Різдвяна коляда лунає в Україні, не оминаючи військових, які розташовані у районах проведення АТО на Приазов'ї. Зранку 10 січня 2015 р., маючи на меті розвіяти тривогу людей і привітати військових, до Маріуполя завітали молодь зі Львова, які презентували підготовлене власними силами вертепне дійство.
Вертеп розділив радість Різдва з учасниками конкурсу дитячого малюнку "Діти за мир" у Будинку культури "Молодіжний", а згодом вирушив до дітей-сиріт у місцеву школу-інтернат. Також львівські артисти-аматори завітали у смт. Володарське, щоб поділитися радістю Різдва з військовими.
Юрія миротворець 
Під час вертепу панувала тепла атмосфера зустрічі, студенти пригадали військовим, що їх, як батьки сімейств, чекають дома їх родини. Вертеп показав, що у часі Різдва Пресвята Родина з Новонародженим Ісусом була змушена втікати від гніву царя Ірода. Сьогодні воїни української армії стоять на охороні миру і спокою українських родин від агресії імперії проросійських сил, які вторглися у мирне життя українців.

Діти і військові вдячні учасникам різдвяного дійства, на їх лицях запанували мир і радість, адже Воплочення Божого Сина несе віру у життя вічне, звільнення від турбот і вселяє надію у людські серця.  
На фото Юрій солдат, батько трьох дітей з Київщини який був душею частини, вправно орудуючи на кухні у Володарському. Юрій трагічно загинув того ж вечора.
о. Полікарп Марцелюк, ЧСВВ

Немає коментарів:

Дописати коментар