пʼятницю, 26 серпня 2016 р.

Ювілей 25 ліття України - місія миру молоді

Учасники відкритя Галереї, Маріуполь
24 серпня 25 день Незалежності України став нагодою до зустрічі учасників Міжнародного Форуму «Золотий мольберт - слідами Мойсея українського Духа» та відкриття виставок дитячих шедеврів митецького конкурсу. Обмінялися привітаннями понад 100 дітей Сходу України (Слов’янська, Маріуполя, Станиці Луганської, Сєвєродонецька, Зорі та Кальчика Донецької області, Черкас) та понад 100 з Києва, Львова та області, Хмельницька, Рогатина. 
24 серпня з 12.00 до 15.00 год. тривало відкриття пересувних виставок дитячої творчості «Золотий мольберт слідами Мойсея українського Духа»у м. Києві, Маріуполі, Слов’янську, Хмельницькому, Львові. Молодь поділилася творчими здобутками та враженнями від зустрічі в Галичині, учасники виразили почуття єдності і бажання разом будувати "Рідну хату". 
У м. Слов’янську о. Полікарп на презентації зазначив що Форум був досвідом
Учасники відкритя Галереї, Маріуполь
взаємного пізнання та ділення  творчими талантами дітей, які це робили щиро і з радістю, отець побажав щоб атмосферу радості і солідарності, яка панувала на Форумі молодь Сходу передала у власні сім’ї і  школи, щоб повернути мир у їх міста. Батьки подякували отцю за молитовний супровід учасників Форуму. 

У рамках відкриття виставок відбувся телеміст з 12.30 до 13.30 год. вітання учасників до ювілею 25-ліття Незалежності України, діти знову могли побачити друзів і передати побажання миру, злагоди і єдності молодих українців цілої України.
Див. також - http://marsovet.org.ua/news/show/id/13946
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=tV1jWKpN2Lw
о. Полікарп, ЧСВВ

Немає коментарів:

Дописати коментар