понеділок, 21 грудня 2015 р.

Про Кир Андрея дітям і батькам

У рамках співпраці з Місією Постуляції з організаторами митецького конкурсу "Золотий мольберт" у 2015 р. було проведено конференцію до 150 ліття Кир Андрея Шептицького, у листопаді побачила світ два томи публікацій статей авторів про діяльність Кир Андрея "Мойсей українського духа".
У рамках конкурсу у червні 2015 р. біля 70 обдарованих дітей Сходу і Заходу України у Національному музеї м. Львова прийняли участь у нагородженні переможців конкурсу 2014 р. Школярі два тижні жили разом і пізнавали життя, творчість Кир Андрея займалися малюваннях на пленерах і майстер-класах по написанню малюнків про Кир Андрея. Звіт.  
У 2016 р. буде продовжено працю конкурсу тому запрошуємо ширше коло обдарованих дітей на конкурс "Золотого мольберту" з 30 травня по 13 червня 2016 р. Просимо учителів образотворчого мистецтва та батьків зголошуватися до організаторів - Текст програми. У рамках публікації збірника у 2016 р. буде видано серію видань по історії Галицько-Волинського князівства та творчості Кир Андрея, які уже можна передплатити у відділеннях "Укрпошти". Зміст

Немає коментарів:

Дописати коментар