пʼятницю, 31 травня 2019 р.

Золотий мольберт - пошук гармонії у кольорі і формі

Вітання митрополита Кир Ігоря
27 травня 2019 року розпочався фінал Міжнародного конкурсу дитячої творчості “Золотий мольберт” у темі "Світ навколо нас". Учасників форуму привітав і поблагословив Кир Ігор Возьняк митрополит Львівський.  90 фіналістів з України, Білорусії, Молдови та Болгарії напротязі трьох днів передавали власне бачення світу. Відеозвіт 
1 червня  у Львові свято дитячої творчості розпочалося о 10.15 год. молебнем до Христа Чоловіколюбця у соборі св. Юра. 

Урочистий похід учасників арт-форуму "Золотого мольберту"  вулицями Львова милував музикою оркестр "Львівські фанфари" аж до палацу мистецтв вул. Коперника 17, де буде нагороджено усіх фіналістів дипломами і медалями форуму, а переможці отримали путівки в Діснейленд у Парижі, на пленери у Рим поїде п. Наталя Фляк з учнем. 


Запрошуємо на виставку дитячих шедеврів та підтримати переможців фіналу.


З 2 червня розпочалися пленери для учасників форуму. Понад 250 дітей з України, Білорусії, Молдови, Польщі та інших країн малюють під проводом досвідчених художників у темі "Світ навколо мене" пейзажі Львова. 


Палітра кольорів і свобідний політ чистої фантазії творчо і яскраво розповідає про красу всесвіту очима дітей. Гармонія кольору і форми - рецепт повернення злагоди і тепла від серця до серця від учасників Золотого мольберт 2019. Запрошуємо оглянути перлини творчості дітей та набратися наснаги до творення добра. 
Виставка діє до 5 червня на 2 поверсі Палацу мистецтв, Коперника 17 у Львові.

Немає коментарів:

Дописати коментар