четвер, 2 січня 2020 р.


Христос народився! Славіте Його!
Словами пісні ангельських хорів вітаємо родженого у Вифлеємі від Діви Марії нашого Господа Ісуса Христа. Воплоченням Божого Сина знищив Господь Бог прірву темряви, якою люди після гріхопадіння Адами була відділенні від повноти життя у Божій благодаті у Царстві Небеснім.
У Різдві Христовім люди звільненні від гріха радіють і піснею ангелів прославляють Дитя Боже, яке руйнує владу гріха щоб "об'єднати все у Христі: небесне й земне" Єф. 1, 10.  
У народженні Божого Сина молимо і просимо Господа Бога дару кріпості і витривалості кожній людині доброї волі у місії збереження миру в оселях українських родин! У цей час випробувань Ти брате і сестро, ось уже шостий рік стоїш на рубежі миру перед лицем агресії путінської Росії у Криму і Сході України. Молімося щоб нам і тобі побратиме, не забракло доброї волі, долати крайності байдужості чи агресії і бути витривалим у побудові незалежності нашої Богом благословенної України.  
Нехай Боже Дитя, яке у час Різдва знайшло притулок у вертепі пастушків, оселиться і у Твоєму серці і дарує тобі силу і радість колядою прославляти Боже Провидіння, яке у хаосі війни явиться сильнішим від перестрілок і канонад. Нехай твоя місія миротворця буде не наказом згори, а твоїм справедливим вибором сина чи доньки України. А час Різдва пригадує тобі брате і сестро, що Господь Бог у милосерді не залишив у темряві гріха людство тому і ми українці на рубежі між хаосом війни борімося руйнуючи схеми корупції і фейки пропаганди і дарами діл милосердя, як пастушки і звіздарі принесімо як дар наших сердець у вертеп Ісусу, який є нашою зорею світла і джерелом миру у світі.

У Христі Рожденнім,
о. Полікарп, ЧСВВ та колектив Місії Постуляції святих УГКЦ


Немає коментарів:

Дописати коментар