пʼятницю, 28 жовтня 2016 р.

Свідчення мирян про ласки у Кир Андея

У переддень 1 листопада річниці смерті Кир Андрея Шептицького свідчення про ласки допомоги у житті склала п. Олександра Варцабюк з с. Грабовець, Богородчанського р-ну, Івано-Франківської області. Пані Олександра знає Кир Андрея як монаха, митрополита і ревного душпастиря, та освіченого мецената, а передусім святця. Зі знайомством з Великим митрополитом п. Олександра, з молитвою до Кир Андрея про Божу мудрість, зустрічає усі життєві труднощі.
Стала дружиною греко-католицького священика о. Миколи, матір п'яти дітей, змогла попри плекання дітей здобути освіту в Люблінському католицькому університеті, та й усім дітям родина дала освіту. Родині вдалося придбати квартиру і успішно "позбутися" валютного кредиту. У житті Олександра вірно слідувала за призначенням чоловіка священика,  і у громаді розпочинала працю як листоноша а згодом керівник відділу зв'язку "Укрпошти"у с. Грабовець, а тепер служить як голова громади села та вміло поєднує родинне та духовне життя.
Багато життєвих ласк п. Олександра завдячує заступництву Кир Андрея і з християнською вірою, надією, любов'ю просить через заступництво Кир Андрея мудрості і сил щоб вивести громаду з духовного і матеріального занепаду.
о. Полікарп, ЧСВВ

Немає коментарів:

Дописати коментар