пʼятницю, 23 червня 2023 р.

Ангел Милосердя. Слуга Божа Анатолія Боднар

 18 червня у Римі у катедральному храмі Жировицької Божої Матері і святих
мучеників Сергія і Вакха завітали Сестри Служебниці Непорочної Діви Марії з презентацією книги "Ангел милосердя. Слугиня Божа Анатолія Боднар". 

Презентацію цієї книги провела директор Катехитичного відділу Апостольського Екзархату с. Луїза Цюпа, СНДМ, разом з с. Селією Антоніо, СНДМ. Спочатку с. Луїза зазначила: "Ця книга є надзвичайно вражаючою і вдумливою розповіддю про життя і служіння жінки, яка присвятила своє життя служінню Богу та людям. "Ангел Милосердя" розповідає історію сестри монахині, яка була віддана своїй вірі та покликанню. Книга пропонує нам унікальну можливість заглибитися в її життя, дослідити її внутрішній світ та переживання, а також розглянути вплив її віровчення на щоденне життя".  С. Луїза продовжила: "Одна з ключових тем, яка висвітлюється в цій книзі, є милосердя. Сестра монахиня віддана служінню бідним, хворим та потребуючим, і ми спостерігаємо, як її віра впливає на тих, з ким вона зустрічається. Через своє милосердя вона стає джерелом надії та підтримки для багатьох людей. Ця книга є віддзеркаленням справжнього духовного досвіду, який надихає читачів до саморозвитку та пошуку власного покликання. Вона заохочує нас задуматися про глибоке значення віри, милосердя та самовідданості, і надихає нас діяти відповідно до наших переконань і цінностей".

Після презентації книги, парох Катедрального храму о. д-р. Петро Голіней звернувся до сестер зі словами подяки: "Ваші слова про книгу і автора дійснозмусили нас замислитися над глибоким значенням її змісту. Ваша розповідь про тематику книги та її вплив на наші душі допомогла нам зрозуміти, наскільки важливо дбати про духовний розвиток. Також, ви продемонстрували нам свою глибоку ерудицію та знання, що ще більше посилило наше враження від презентації. Ви підійшли до цього завдання з такою сильною вірою і відданістю, що ми не могли не бути захоплені та натхнені вашими словами".Отець Петро також додав: "Крім того, я хотів би висловити подяку за вашу безмежну підтримку і турботу про нашу парафію, адже неодноразово сестри саме вашого згромадження є відкриті до співпраці з нашою громадою. Ваше служіння надає нам сили і спонукає до більш глибокого зосередження на нашому духовному розвитку. Ми дуже вдячні вам і всім сестрам служебницям за ваше неоціненне служіння, вміння надихати нас і приводити до роздумів. Нехай Господь завжди оберігає вас і надає мудрості та сили продовжувати вашу благородну місію".

Джерело Прес-служба Катедрального храму 

Немає коментарів:

Дописати коментар