вівторок, 27 серпня 2024 р.

Вшанування 33 ліття дня Незалежності України - відкриття галереї


24 серпня 2022 р. у тісному колі добродіїв і ентузіастів відбулося відкриттям галереї митецького форуму «Золотий мольберт - Кир Андрей Мойсей укр. духу» дітей України  банерної виставки робіт "Ангели охоронці України" реалізовані у рамках "Естафети миру" започаткованої у 2022 р. засновницею Львівської дитячої галереї п. Ольгою Михайлюк, яка у взаємодії з Місією Постуляції святих УГКЦ та військовим госпіталем за підтримки п. Олени Білоус та військово - музичного Центру Сухопутних військ ЗСУ  реалізували проект 560 м. банеру "Україна не впаде на коліна" яким вдалося прикрасити периметр військового госпіталю. 

На відкритті пані Ольга Михайлюк, яка виконала надзвичайно великий обсяг роботи по оформленню банера та його монтажу вручила подяки п. Роману Павліву, керівнику військово - музичного Центру Сухопутних військ ЗСУ  м. Чернігів та п. Олені Білоус, організаторам благодійних збірок на друк банера. 

Провів чин посвячення банерної галереї о. Полікарп  ЧСВВ який висловив побажання щоб ця галерея як вираз вдячності за мир від дітей України була джерелом сили заступництва для воїнів, які проходять лікування в госпіталі.

о. Полікарп Марцелюк, ЧСВВ

Немає коментарів:

Дописати коментар